Star Trek: The Next Generation

Space, the final frontier. These are the voyagers of the starship Enterprise. Its continuing misson: To explore strange, new worlds. To seek out new life and new civilizations. To boldly go where no one has gone before!
 
 

NYHETER
bartrek7.gif (1519 bytes)

GANSKE TRISTE NYHETER!
I følge pålitelige kilder er det slett ikke flere sesonger av Star Trek: The Next Generation TV2 har kjøpt inn, men derimot de 2 første sesongene av Star Trek: Voyager. Voyager er for all del en helt grei serie, men ærlig talt noen lysår unna TNG i både kvalitet og popularitet. Dessuten finnes det andre tv-kanaler med mange norske mottakere som nylig har sendt serien. Vel, det er bedre enn ingenting, men TV2: Det er Star Trek: The Next Generation vi aller helst vil se!
[16.04.01]

GODE NYHETER!
TV2 melder på sin hjemmeside at kanalen har sikret seg nye episoder av 'Star Trek'. Det er ikke bekreftet at dette dreier seg om Star Trek: The Next Generation!, men det virker meget sannsynlig. Serien vil starte opp igjen til sommeren eller høsten. Hjertelig takk til alle som har støttet denne og liknende kampanjer som har hjulpet TV2 til denne svært så korrekte beslutningen.
[15.04.01]

TRISTE NYHETER!
Pause for Star Trek: The Next Generation! TV2 melder at de ikke har tenkt å sende flere episoder av TNG med det første. De har heller ikke kjøpt inn flere sesonger av serien, men sier det er noe de vurderer. TV2 har heller ingen planer om å kjøpe inn noen av de andre Star Trek seriene. Uansett blir det ikke flere episoder av Star Trek på TV2 på en god stund.
[08.01.01]

SKRIV UNDER!
Hjelp til å få TNG tilbake på skjermen ved å skrive under følgende kampanje!
Se alle som har skrevet under
Støtt også liknende kampanje på startrek.elq.org

Du kan se Star Trek:Voyager på SVT2 hver søndag kl. 18:15
Star Trek:Voyager kan fra og med fredag 12. januar 2001 (kl. 20:30) også sees på den danske kanalen TV2 Zulu. Her sendes serien helt fra begynnelsen.

STAR TREK: INSURRECTION.
Les mer om og se bilder fra filmen m.m. her.

STATUS OM TNG
bartrek7.gif (1519 bytes)

Neste episode av TNG (På TV2):

Om ikke altfor lenge, kan man håpe:
Redemption, Part II  [****]
(Stjernene er basert på seernes egne karakterer. 5 stjerner er toppkarakter - 1 er bunn)

FAKTA OM TNG
bartrek7.gif (1519 bytes)
Star Trek: The Next Generation er en science-fiction TV-serie som ble laget i perioden 1987-94. Skaperen bak serien heter Gene Roddenberry, som døde for noen år siden. Roddenberry stod også bak Star Trek (The Original Series), som ble laget på 60-tallet. Star Trek: The Next Generation var meget populær da den gikk på amerikansk fjernsyn, og nå kan også norske seere få oppleve denne herlige serien på sine skjermer. TVNorge sendte 4 sesonger (av 7) av Star Trek: The Next Generation i 1996-97, men stoppet der. Og i 1999-2000 sendte TV2 de samme 4 sesongene, men man kan håpe at de tar mot til seg, slik at også vi i Norge kan få med seg de 3 siste sesongene også.

Vi følger stjerneskipet USS Enterprise (NCC 1701-D) på dets ferd gjennom verdensrommet. Mannskapet består av kaptein Jean-Luc Picard, kommandør William Riker, Lt. Cmdr. Data, Lt. Cmdr. Geordi La Forge, Lt. Worf, Rådgiver Deanna Troi, Doktor Beverly Crusher og Chief Miles O'Brian som de øverstkommanderende.
 
 

LENKER
bartrek7.gif (1519 bytes)
En komplett episodeguide finner du ved å følge linken nedenfor.
Her er også en fullstending rankingliste basert på seernes meninger, samt en menge info om serien:

Star Trek: The Next Generation: Helfet side! Burde besøkes!

Andre fete Star Trek-sider:
Star Trek Norge: Fin layout og godt oppdatert.
Meget bra side om Star Trek: Voyager
Mange vakre bilder og bakgrunnner

bartrek7.gif (1519 bytes)

trekkers har vært her siden 25.9.97

Laget av Håvard Wiig 19©97